Försäkringar kan minska kostnader

 

Privatekonomi handlar minst lika mycket om hur du sparar som hur du hanterar utgifter. En viktig del i detta är ofta försäkringar.

 

Att årsvis jämföra och olika försäkringar med varandra och byta när det finns billigare alternativ är smart om du vill spara pengar. Detta gäller inte minst djurförsäkringar, gå till exempel in på www.kattförsäkring.nu om du har katt vill jämföra olika försäkringar med varandra, byt om det inte känns bra med den nuvarande försäkringen. Det kan göra att du sparar ganska mycket pengar varje år.

 

Försäkring för katt och hund sparar pengar

 

I dag kan man utföra nästintill samma behandlingar på husdjur som på människor. En hund kan till exempel få en pacemaker om den har problem med sitt hjärta. Även om den ännu inte kan få ett helt nytt hjärta i dagens veterinärvård. Har du inte försäkring skulle en sådan operation vara extremt kostsam.

 

Många katter lever dessutom farligt när de är ute och ränner nätterna igenom, många kattägare söker vård för bett och sår på sina katter som varit på krigsstigen. Kattsorter som siameser och burmakatter är de som behöver mest vård av alla katter, enligt SLU. Raserna verkar helt enkelt vara lite med sjukliga än vanliga bondkatter.

 

Att ha en försäkring från dag ett katten eller hunden är i din ägo är alltså bra, eftersom du förmodligen kommer göra en del besök hos veterinären. Det kan bli riktigt dyrt om du inte har försäkring.

 

Se även till att hålla koll på ditt djur när naturen med sina ormar vaknar om våren:

 

Med våren kommer ormarna och med ormarna riskerar husdjuren att drabbas av bett – UNT